Klanten aan het woord

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij DPP centraal. Het is ons doel om alles tot in de puntjes af te werken en voor ons is een tevreden klant goud waard!

Mond aan mondreclame heeft er vooral voor gezorgd dat we ondertussen ons 10-jarig bestaan mogen vieren!

Top Team DPP !! Het was een vlotte en aangename samenwerking, jullie hebben onze zolder omgetoverd tot een volwaardige verdieping met 2 slaapkamers en een trappenhal/trap… (isoleren-dakramen-constructie-gyproc plaatsen en uitplekken/afwerken-maatwerk-kasten-deuren-ideeën- …). Jullie waren altijd bereikbaar voor vraag en antwoord, stipt en correct. We willen het hele team hier echt nog een keertje echt voor bedanken. Bedankt DPP.

Met vele groeten Daisy Peter en de kids.

 
 
 
 
Daisy Geebelen

Heel tevreden over mijn samenwerking met DPP. Heel betrouwbaar, snel én met oog voor detail. Ze denken mee na en bieden een oplossing op maat (en dat is zeker niet de duurste).

 
 
 
 
Jonas Verheijden

Een team dat vakwerk levert en erop staan dat alles tot in de puntjes afgewerkt wordt. De baas komt meermaals controleren. Raden ook niet steeds de duurste oplossing aan. Zeer betrouwbare firma!!!

 
 
 
 
Lieve Van Den Bergh-Lamberechts

Nu reeds twee keer beroep gedaan op dit bedrijf en telkens hebben ze geweldig werk geleverd. Topmaterialen en zeer vakkundige werklieden. Kan hen echt aan iedereen aanbevelen!

 
 
 
 
Chris Mathijs

Fijne SAmenwerking, super AFwerking, deze foto’s puur natuur en zonder BEwerking! #topbedrijf #topmannen #teamdpp #aanrader #nunogwatmuurdecoratie

 
 
 
 
Sylvia Carlens

Wij danken Afwerkingsbedrijf DPP. Een huzarenstukje net op tijd klaar voor het nieuwe toeristische seizoen. Prachtig resultaat van een knap team!

 
 
 
 
Hoeve Marsnil