Over afwerkingsbedrijf DPP

DPP bvba is een professioneel afwerkingsbedrijf dat zich toelegt op het ontwerp, de coördinatie en de uitvoering van interieurprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten nemen wij voor onze rekening.

Wat doet DPP?

Onze dienstverlening gaat van o.a. algemene schilderwerken, vloerbekleding tot gyproc en pleisterwerken. We kunnen uiteraard ook ieder totaalproject gaande van woningen, appartementen, handelspanden, kantoorruimten,.. voor onze rekening nemen. Daarbij denken we aan elektriciteitswerken, sanitair en verwarming, chape en zelfs kleine ruwbouwwerken,… U hoeft dus niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers om uw project te verwezenlijken . Wij zorgen voor de volledige binnenafwerking van A tot Z.

Ons volledig aanbod vindt u terug op de website.

Samen met onze partners en vakmensen gaan wij steevast voor een klantgerichte aanpak en kwalitatief afwerkingsniveau. Daarbij zorgen we eveneens – in samenspraak met de opdrachtgever – voor een gepast technisch en esthetisch interieuradvies.

Good-to-know

 • Hoogwaardige afwerking volgens de regels van de kunst
  DPP werkt met gekwalificeerd personeel.  Wij beschikken over alle nodige attesten en vergunningen voor alles wat bij een nieuwbouw of verbouwing komt kijken. Het is altijd mogelijk om deze op te vragen bij de Confederatie Bouw. Naast technische kwalificaties hechten wij veel belang aan een vriendelijke en beleefde benadering van onze klanten door ons (Nederlandstalig) personeel.
 • Meer dan 300 referenties
  DPP is al 10 jaar actief en heeft gedurende deze periode heel wat kennis en ervaring opgedaan en een uitgebreid netwerk aan partners en leveranciers opgebouwd. Dit heeft geleid tot de realisatie van heel wat prachtige projecten en tevreden klanten!
 • Gedetailleerde en transparante offerte
  Een goede communicatie is erg belangrijk. DPP wil onaangename verrassingen voor u als klant vermijden door een transparante offerte op te maken op maat van uw project.
 • Projectcoördinatie van ontwerp tot realisatie
  Zeer strikte opvolging en begeleiding van ieder project door de zaakvoerder. Een goede communicatie met alle actoren in het project (klant, architect, aannemers,…) is de basis voor een gestroomlijnd bouwproces.
 • Geen loze beloftes, alle afspraken worden gemaakt of bevestigd via mail
  “Goede afspraken, maken goede vrienden.” Alle afspraken, offertes, bouwplannen, …  goed documenteren draagt bij tot een aangename samenwerking.

In de kijker

Interieurproject schoonheidsinstituut PUUR (Tongeren)

Tijdens het jaarlijks verlof van schoonheidsinstituut PUUR in Tongeren hebben wij het interieur volledig aangepakt!
Na een leuke vakantie met het gezin kwam de zaakvoerster vandaag terug in haar vernieuwd salon en dit was haar reactie (gefilmd door haar echtgenoot). Haar reactie zegt alles 🙂 Tevreden klant!

Residentie ZUIDZICHT (Hasselt)

In fase 1 van de bouw van residentie “ZUIDZICHT”, het prestigieuze vastgoedproject op de Blauwe Boulevard van Hasselt, heeft onze firma de eindafwerking van maar liefst 8 appartementen mogen uitvoeren. Maar het neusje van de zalm was natuurlijk het prachtige penthouse met uitzicht op de kanaalkom. TVL heeft hier een korte reportage over gemaakt die we jullie zeker niet willen onthouden.

the-art-of-living-201601Magazine “the art of living”

Casco woonunit omgebouwd tot hedendaagse eengezinswoning met Afwerkingsbedrijf DPP in de hoofdrol.

Lees het uitgebreide artikel (PDF)

Het team

Tip: klik op een foto voor meer info en de contactgegevens

Sonja Sarnow

Sonja Sarnow

Administatie en boekhouding
Voor al uw vragen over facturatie en boekhouding kan u altijd terecht bij onze verantwoordelijke voor de administratie Sonja Sarnow.
Lobke Meykens

Lobke Meykens

Interieurarchitecte
Bij DPP kan u terecht voor de volledige realisatie van uw project, maar wist u ook dat u bij ons terecht kan voor een volledig ontwerp van uw project?
Het volledige team

Het volledige team

van afwerkingsbedrijf DPP
Wat zou een afwerkingsbedrijf zijn zonder bekwame vakmensen !? Afwerkingsbedrijf DPP telt vandaag 12 eigen mensen.