Vacature – “Projectcoördinator Interieur en bouw”

Afwerkingsbedrijf DPP is een ambitieuze bouwonderneming te Tongeren, actief in interieurafwerking en renovatie.

DPP staat gekend voor haar klantgerichte aanpak en een mooie variatie aan realisaties, gaande van kleinschalige interieurprojecten tot totaalrenovatie projecten. Zowel voor particulieren als voor project-ontwikkelaars en bedrijven.

Afwerkingsbedrijf DPP is een jonge KMO die wil doorgroeien waardoor een extra spilfiguur nodig is binnen onze projectcoördinatie. Onze huidige zaakvoerder kiest ervoor om zich verder toe te spitsen op de sales en de calculatie. Hierdoor word je als projectcoördinator verantwoordelijk voor de dagdagelijkse coördinatie van de werkvoorbereiding en neem je ook de werfopvolging voor jouw rekening.

Je behoudt ten alle tijde een helikopterview over de lopende projecten en bent de brugfiguur tussen de sales, de projectuitvoering en de aankoop. Je ondersteunt de ontwikkeling van efficiëntere werkprocessen die een uniforme werking ten goede komen en volgt de budgetten kort op voor een correcte rapportering naar de zaakvoerder.

Je bent een peoplemanager die de stijl van het huis verder zet; nl. door een mensgerichte en oplossingsgerichte aanpak medewerkers tevreden en gemotiveerd te houden om samen ambitieuze doelen te bereiken. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder en de ploegbazen, je stimuleert het overleg en de samenwerking tussen de verschillende departementen. Tot slot ben je betrouwbaar, integer en duidelijk in je communicatie.

Je komt terecht in een professionele bouwonderneming met een goede reputatie in haar activiteiten. Onze bedrijfscultuur is vlak en enthousiast. Als rechterhand van de bedrijfsleider heb je de kans om mee te bouwen aan de verdere groei en professionalisering van dit mooie bedrijf. Je kan rekenen op een samenwerking met doorwinterde professionals, gemotiveerde experts in hun vak. Naarmate je ervaring en het wederzijds vertrouwen groeit, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden en zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarbovenop is een aantrekkelijk loon-pakket voorzien met diverse extralegale voordelen.

PROFIEL

 • Sterke empathische persoonlijkheid die samenwerking kan stimuleren
 • Analytisch denker die structuur kan brengen en sterk is in procesmatig denken
 • Commerciële ingesteldheid, klantgericht, charismatisch en pragmatisch
 • Kritisch en ondernemend oog voor continue verbetering
 • Hands-on, flexibele mindset, “trekker” die zich goed thuis voelt in dynamische KMO-omgeving.

KENNIS EN VAARDIGHEDEN

 • Je hebt bij voorkeur een Bachelor in de bouw/industriële wetenschappen of dit is gelijkgesteld aan ervaring.
 • Je hebt minimum 5 jaar werkervaring in de bouw of de toelevering van de bouwsector, waarvan minimum 2 jaar in een functie als projectcoördinator of werfleider.

AANBOD

We bieden je graag:

 • Een voltijdse tewerkstelling onder contract onbepaalde duur
 • Een aangename werksfeer in een jong, dynamisch team
 • Een afwisselende, boeiende en zelfstandige job met ruimte voor ontwikkeling en initiatief
 • Een loon(pakket) in verhouding tot jouw kennis en ervaring, met een bedrijfswagen en een pakket aan extra-legale voordelen.

Interesse in deze vacature? Stuur dan zeker je motivatie en CV naar info@afwerkingsbedrijf-dpp.be

Wens je meer info? Contacteer ons gerust op +32 (0)12 69 11 11 of via bovenstaand e-mailadres.